Costiţă cu bucăți de cartofi picanți și salsa

Costiţă cu bucăți de cartofi picanți și salsa

Numărul de porții 5
Timp de preparare 45
Friteuză
Cuptor
Airfryer
Tigaie

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

bucăți de cartofi picanți Aviko PATI PARTS TEX MEX
1,5 kg de costiţă
Câteva (200 grame) frunze din salatele preferate sau un mix de salate
150 ml sos de vinegretă gata preparat
150 ml salsa gata preparată

Rețetă

1. Pregătiți bucățile de cartofi Aviko PATI PARTS TEX MEX conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Pregătiți costițele așa cum vă place în cuptor sau pe grătar.
3. Condimentați amestecul de salată cu sosul vinegretă.
4. Se servește cu salsa.

Sfat bun:
În loc de salsa, puteți folosi sosurile proprii pe bază de smântână sau iaurt - se potrivesc cu toate bucățile de Aviko!

Aviko România

Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Folosind site-ul, înseamnă că sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Mai multe informații găsiți în Politica de confidențialitate. Accept