Batata harra, sau cartofi Pom' Noisettes cu usturoi, ulei de măsline și ierburi

Batata harra, sau cartofi Pom' Noisettes cu usturoi, ulei de măsline și ierburi

Numărul de porții 4
Timp de preparare 15-20
Friteuză
Cuptor
Tigaie

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Aviko POM’ NOISETTES 600 g
sare după gust
1 legătură de coriandru
1 legătură de mentă
2-3 căței de usturoi
¼ cană de ulei de măsline
un praf de chilli (opțional)

Rețetă

1. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade. Puneți cartofii pom' noisettes într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți aproximativ 20 de minute.
2. Într-un bol separat, amestecați uleiul de măsline, coriandrul tocat, menta și usturoiul presat. Puneți cartofii pom'noisettes preparați într-un castron. Se amestecă totul bine și se condimentează cu sare după gust.

Aviko România

Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Folosind site-ul, înseamnă că sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Mai multe informații găsiți în Politica de confidențialitate. Accept