Bucăți de cartof cu trei dipp-uri neconventionale :)

Bucăți de cartof cu trei dipp-uri neconventionale :)

Numărul de porții 5
Timp de preparare 25
Friteuză
Cuptor
Airfryer
Tigaie
Fără gluten

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Aviko PATI PARTS
sau
Aviko PATI PARTS GARLIC
sau
Aviko PATI PARTS TEX MEX

Pesto cu rucola:
125 g rucola, 25 g semințe de floarea soarelui, 50 g brânză Mozzarella, 0,5-1 căței de usturoi tocat mărunt, 50 ml ulei de măsline

Feta Dip:
50 g brânză feta, 100-150 ml smântână acră, 50 g pastă de ardei (Ajvar), 3 g pătrunjel tocat

Dip din plante aromate:
100 g brânză de vaci, 50 ml smântână, 10 ml ulei de rapiță, 5-7 g muștar (preferabil boabe), 5-8 ml oțet de mere, arpagic tocat mărunt, pătrunjel tocat mărunt

1. Pregătiți bucățile de cartofi selectate (Pati Parts) conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pregătiți sosurile / dip-urile conform instrucțiunilor de mai jos și serviți împreună cu bucățile de cartofi în boluri separate.
2. Pesto cu rucola: Spălați și tocați frunzele de rucola, apoi amestecați-le într-un mojar cu semințele de floarea soarelui. Adăugați usturoiul și se adăugați treptat uleiul de măsline până când se obține o emulsie uniformă. Condimentați sosul după gust cu sare și piper.
3. Feta Dip: Zdrobiți brânza feta cu mâinile sau o furculiță în bucăți mai mici și amestecați-le cu smântână. Adăugați pasta de ardei, pătrunjelul și usturoiul și amestecați bine.
4. Dip din plante aromate: Amestecați brânza de vaci cu smântâna și uleiul de rapiță. Adăugați muștar și oțet de mere. Amestecați și adaugați arpagicul și pătrunjelul tocate mărunt, apoi  condimentați cu sare și piper.

Sfat bun:
Serviți neapărat cu o bere bună, rece;)

Alte inspirații

Sugestii pentru produs