
Gatiți cu Cristina si Aviko!
04.11.2019
Patata înseamnă cartof în italiană și, deși un tubercul gustos nu este întotdeauna asociat ca ingredientul principal în bucătăria italiană, multe feluri de mâncare sunt preparate cu participarea pasivă a acestuia. Astăzi, vrem să vă inspirăm să încercați produsele noastre de cartofi în stil italian. Pentru că în Aviko avem cei mai buni cartofi, iar italienii - pe uimitoarea Cristina Catese!
Cristina a creat special pentru Aviko o serie de rețete care îmbină temperamentul bucătăriei italiene cu produsele Aviko. Rezultatul colaborării noastre este magia: rețete proprii în care Cristina ne oferă inspiraţia necesară pentru a depăși cadrul utilizării convenționale a produselor noastre pentru gătit.
Rețetele și mâncărurile sunt variate, foarte colorate și aromate și, mai ales, gustoase, simple și care folosesc ingrediente sănătoase și proaspete, disponibile în general.
Poftă bună!


Cartofi pai cu Parmigiano Reggiano, usturoi, ulei de măsline, chilli și sos Aioli


Cartofii în coajă, cu matias (hering), fasolea verde, usturoi, mentă și smântâna
Vezi și

Cartofi refrigerați - noutate!
21.11.2019 Cu mare plăcere vă prezentăm noua linie de produse Aviko - cartofi refrigerați în trei variante: în coajă, fără coajă și fără coajă cu mărar.