Bulete din cartofi cu salată de spanac

Bulete din cartofi cu salată de spanac

Numărul de porții 3
Timp de preparare 20
Friteuză
Cuptor
Tigaie
Fără gluten

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

un pachet de bulete din cartofi (Noisettes)
300 g spanac proaspăt
100 g de ciuperci champignon
2 șalote sau 1 ceapă
2 linguri de migdale tocate
6 felii de caizer
1 linguriță de muștar
1 lingură de miere sau 1 linguriță de zahăr
1 lingură de oțet din vin
1 lămâie

1. Pregătiți buletele de cartofi conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Spălați și scurgeți spanacul. Rupeți-l în bucăți.
3. Tăiați ciupercile spălate și curăţate în felii groase.
4. Toacați mărunt ceapa sau șalota.
5. Tăiați caizerul în felii și prăjiți-l într-o tigaie uscată.
6. Amestecați împreună spanacul, migdalele, ciupercile, ceapa și caizerul într-un bol de salată.
7. Într-un bol separat, pregătiți dressing-ul: amestecați muștarul cu mierea, oțet și sucul de la o jumătate de lămâie.
8. Turnați dressing-ul peste salată și amestecați.
9. Tăiați lămâia rămasă în felii și folosiți-le pentru a decora mâncarea.
10. Serviți cu bulete din cartofi.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs