Cartofi pai Super Long cu sos de busuioc și ulei de măsline

Cartofi pai Super Long cu sos de busuioc și ulei de măsline

Numărul de porții 4
Timp de preparare 15
Cuptor
Vegane
Fără gluten

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Cartofi pai Aviko Super Long
12 măsline verzi
125 ml smântână
4 lingurițe de miere
1 linguriță de pătrunjel tocat
1 linguriță de capere
sare și piper

1. Preparați cartofii pai conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Tăiați măslinele în inele.
3. Amestecați-le cu smântână, ketchup, măsline, capere și busuioc.
4. Condimentați cu sare și piper după gust.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs

Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Folosind site-ul, înseamnă că sunteți de acord cu înregistrarea sau utilizarea acestora. Mai multe informații găsiți în Politica de confidențialitate. Accept