Churros cu zahăr aromatizat cu lavandă și ciocolată neagră

Churros cu zahăr aromatizat cu lavandă și ciocolată neagră

Numărul de porții 2-4
Timp de preparare 8-10
Cuptor
Airfryer

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Aviko CHURROS 300 g
100 g de unt
50 g cacao
100 g zahăr pudră
½ cană de lapte
½ cană de zahăr tos
1 linguriță de lavandă uscată

1. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade. Așezați bucățile de churros pe hârtie de copt și coaceți-le aproximativ 7 minute.
2. Se topește untul într-o oală, se adaugă pudra de cacao, zahărul pudră și laptele și apoi se amestecă. Continuați să amestecați până când obțineți o masă omogenă. Puneți florile de lavandă uscate și o lingură din ½ cană de zahăr într-un mojar. Pisați ușor. Apoi amestecați zahărul și lavanda cu restul de zahăr.
3. Presărați deasupra bucăților de churros coapte zahăr și lavandă din belșug și serviți-le cu ciocolată.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs