![](https://aviko.ro/system/cache/img/rom-small-4a-eqrgua1aoao0.png)
![Churros cu zahăr aromatizat cu lavandă și ciocolată neagră](https://aviko.ro/system/cache/img/1640x770-12-poziomo-44pqlggdung0.jpg)
Churros cu zahăr aromatizat cu lavandă și ciocolată neagră
![Numărul de porții Numărul de porții](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Timp de preparare Timp de preparare](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Cuptor Cuptor](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Airfryer Airfryer](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/airfyryer.png)
Ingrediente
Aviko CHURROS 300 g
100 g de unt
50 g cacao
100 g zahăr pudră
½ cană de lapte
½ cană de zahăr tos
1 linguriță de lavandă uscată
Rețetă
1. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade. Așezați bucățile de churros pe hârtie de copt și coaceți-le aproximativ 7 minute.
2. Se topește untul într-o oală, se adaugă pudra de cacao, zahărul pudră și laptele și apoi se amestecă. Continuați să amestecați până când obțineți o masă omogenă. Puneți florile de lavandă uscate și o lingură din ½ cană de zahăr într-un mojar. Pisați ușor. Apoi amestecați zahărul și lavanda cu restul de zahăr.
3. Presărați deasupra bucăților de churros coapte zahăr și lavandă din belșug și serviți-le cu ciocolată.