Churros cu sorbet de căpșuni și glazură de oțet balsamic, sorbet de pere și glazură de ciocolată
Aviko CHURROS 300 g
Sorbet de căpșuni:
100 g zahăr pudră
500 g căpșuni congelate
coajă de lămâie rasă
cremă din oțet balsamic
rozmarin
Sorbet de pere:
500 g de pere congelate (curățate anterior și fără sâmburi)
100 g zahăr pudră
suc filtrat din ½ lămâie
1 linguriță de ghimbir
1 linguriță scorțișoară
50 g de ciocolată neagră 64%
Sorbet de căpșuni:
Scoatem căpșunile din congelator și le punem deoparte timp de 5 minute. Într-un blender, amestecăm zahărul, coaja de lămâie și căpșunile. Se servește cu câteva frunze de rozmarin și câteva picături de cremă de oțet balsamic.
Sorbet de pere:
Scoatem perele din congelator și le punem deoparte timp de 5 minute. Într-un blender, amestecăm perele, zahărul, sucul de lămâie , ghimbirul și scorțișoara. Înainte de servire, presărăm câteva picături de ciocolată dizolvate într-o baie de apă.
Pregătim Aviko Churros conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Servim mai multe bucăți pe fiecare farfurie, presărate cu zahăr pudră împreună cu porții de ambele sorbete.
Sfat util:
Desigur, puteți folosi sorbete gata preparate disponibile în magazine, precum și înghețată sau topping-uri cu diverse arome și gusturi care se potrivesc perfect cu churros. La aceste bucate va fi perfect potrivită - o ciocolată caldă sau o cafea delicioasă.