Churros cu sorbet de căpșuni și glazură de oțet balsamic, sorbet de pere și glazură de ciocolată

Churros cu sorbet de căpșuni și glazură de oțet balsamic, sorbet de pere și glazură de ciocolată

Numărul de porții 2-4
Timp de preparare 10-20
Cuptor
Airfryer

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Aviko CHURROS 300 g

Sorbet de căpșuni:
100 g zahăr pudră
500 g căpșuni congelate
coajă de lămâie rasă
cremă din oțet balsamic
rozmarin

Sorbet de pere:
500 g de pere congelate (curățate anterior și fără sâmburi)
100 g zahăr pudră
suc filtrat din ½ lămâie
1 linguriță de ghimbir
1 linguriță scorțișoară
50 g de ciocolată neagră 64%

Sorbet de căpșuni:
Scoatem căpșunile din congelator și le punem deoparte timp de 5 minute. Într-un blender, amestecăm zahărul, coaja de lămâie și căpșunile. Se servește cu câteva frunze de rozmarin și câteva picături de cremă de oțet balsamic.

Sorbet de pere:
Scoatem perele din congelator și le punem deoparte timp de 5 minute. Într-un blender, amestecăm perele, zahărul, sucul de lămâie , ghimbirul și scorțișoara. Înainte de servire, presărăm câteva picături de ciocolată dizolvate într-o baie de apă.

Pregătim Aviko Churros conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Servim mai multe bucăți pe fiecare farfurie, presărate cu zahăr pudră împreună cu porții de ambele sorbete.

Sfat util:
Desigur, puteți folosi sorbete gata preparate disponibile în magazine, precum și înghețată sau topping-uri cu diverse arome și gusturi care se potrivesc perfect cu churros. La aceste bucate va fi perfect potrivită - o ciocolată caldă sau o cafea delicioasă.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs