![](https://aviko.ro/system/cache/img/rom-small-5a-askekkre0de0.png)
![Clătite Rösti prăjite în tigaie, cu smântână, somon și mărar](https://aviko.ro/system/cache/img/na-szybko-rosti-rondjes-rosti-z-kwasna-smietana-wedzonym-lososiem-i-koperkiem-1640x770-2goqbjti4gj0.jpg)
Clătite Rösti prăjite în tigaie, cu smântână, somon și mărar
![Numărul de porții Numărul de porții](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Timp de preparare Timp de preparare](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Friteuză Friteuză](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Cuptor Cuptor](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Tigaie Tigaie](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
Ingrediente
1 pungă de Aviko Rösti Rondjes Naturel 750 g (4-5 bucăți de persoană)
1 ceapă mică roșie, tăiată felii
125 g smântână
100-150 g felii de somon afumat
capere (gata pregătite, în saramură)
sare și piper
mărar
Rețetă
1. Clătitele Rösti se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj - în cuptor, într-o tigaie sau într-o friteuză.
2. Adăugăm o lingură de smântână pe fiecare clătită. Peste adăugăm somon, capere, mărar și câteva felii de ceapă roșie.
3. Adăugăm sare și piper după gust.
Sfat util:
Vă puteți pregăti propria variantă colorată a acestui fel de mâncare - serviți câteva clătite cu pastă de somon gata preparată, restul cu pastă de macrou și de ton.