Mini Rösti cu medalioane de filet de porc cu bacon crocant și cremă proaspătă de mazăre

Mini Rösti cu medalioane de filet de porc cu bacon crocant și cremă proaspătă de mazăre

Numărul de porții 4
Timp de preparare 20-35
Friteuză
Cuptor
Airfryer
Tigaie

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

1 pungă de Aviko Rösti Mini Airfryer 600 g
500 g carne de porc împărțit în 8-12 medalioane (2-3 bucăți de persoană)
1 cățel usturoi
1 crenguță de rozmarin
300 g mazăre proaspătă
300 g apă
2 ceapă verde
sare și piper
parmezan ras
150 g de pancetta sau bacon
ulei de măsline extra virgin

Pregătim Mini Clătitele Rösti conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Crema:
1. Încălzim uleiul de măsline într-o tigaie și prăjim ceapa verde tocată. Adăugăm mazărea și apa, condimentăm cu sare și lăsăm pe foc timp de 10 minute
2. Între timp, într-o tigaie separată prăjim pancetta. De îndată ce devine crocantă, o așezăm pe o bucată de prosop de bucătărie pentru a se absorbi excesul de grăsime.
3. De îndată ce mazărea este gata, o punem în blender, împreună cu câteva linguri de apă și amestecăm. Adăugăm parmezan ras și amestecăm din nou până se obține o pastă cu o consistență densă și omogenă.

Carnea:
1. Într-o tigaie în care adăugăm puțin ulei, prăjim usturoiul și o crenguță de rozmarin.
2. Apoi prăjim medalioanele de porc timp de 4-5 minute.

Așezăm câteva Mini Rösti pe o farfurie, o porție de cremă de mazăre, 2-3 medalioane de porc și presărăm cu pancetta.

Sfat util:
Se ornează cu arpagic, ceapă verde și boabe de mazăre. Adăugăm sare și piper după gust.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs