![](https://aviko.ro/system/cache/img/rom-small-6a-4qs2gkp2sab0.png)
![Mini Rösti cu medalioane de filet de porc cu bacon crocant și cremă proaspătă de mazăre](https://aviko.ro/system/cache/img/wielkie-gotowanie-mini-rosti-mini-rosti-z-medalionami-z-poledwicy-wieprzowej-z-chrupiacym-bekonem-i-kremem-ze-swiezego-groszku-1640x770-4i6no2jconi0.jpg)
Mini Rösti cu medalioane de filet de porc cu bacon crocant și cremă proaspătă de mazăre
![Numărul de porții Numărul de porții](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Timp de preparare Timp de preparare](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Friteuză Friteuză](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Cuptor Cuptor](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Airfryer Airfryer](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/airfyryer.png)
![Tigaie Tigaie](https://aviko.ro/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
1 pungă de Aviko Rösti Mini Airfryer 600 g
500 g carne de porc împărțit în 8-12 medalioane (2-3 bucăți de persoană)
1 cățel usturoi
1 crenguță de rozmarin
300 g mazăre proaspătă
300 g apă
2 ceapă verde
sare și piper
parmezan ras
150 g de pancetta sau bacon
ulei de măsline extra virgin
Pregătim Mini Clătitele Rösti conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Crema:
1. Încălzim uleiul de măsline într-o tigaie și prăjim ceapa verde tocată. Adăugăm mazărea și apa, condimentăm cu sare și lăsăm pe foc timp de 10 minute
2. Între timp, într-o tigaie separată prăjim pancetta. De îndată ce devine crocantă, o așezăm pe o bucată de prosop de bucătărie pentru a se absorbi excesul de grăsime.
3. De îndată ce mazărea este gata, o punem în blender, împreună cu câteva linguri de apă și amestecăm. Adăugăm parmezan ras și amestecăm din nou până se obține o pastă cu o consistență densă și omogenă.
Carnea:
1. Într-o tigaie în care adăugăm puțin ulei, prăjim usturoiul și o crenguță de rozmarin.
2. Apoi prăjim medalioanele de porc timp de 4-5 minute.
Așezăm câteva Mini Rösti pe o farfurie, o porție de cremă de mazăre, 2-3 medalioane de porc și presărăm cu pancetta.
Sfat util:
Se ornează cu arpagic, ceapă verde și boabe de mazăre. Adăugăm sare și piper după gust.