Kebab cu cartofi pai tăiaţi mari Steak Fries

Kebab cu cartofi pai tăiaţi mari Steak Fries

Numărul de porții 4
Timp de preparare 50
Friteuză
Cuptor
Tigaie

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Aviko STEAK FRIES
50 g de cușcuș deja preparat
500 g de carne de vită tocată
5 g coriandru măcinat
100 ml iaurt natural grecesc
o jumătate de ceapă sau o ceapă întreagă, tăiată mărunt
15-20 g de pătrunjel tocat mărunt
ulei sau ulei de măsline pentru prăjit
8-10 bețe / țepușe pentru frigarui sau kebab

1. Amestecați carnea tocată cu cușcușul, coriandrul și condimentați cu sare și piper după gust.
2. Împărțiți masa în 8-10 porți și formați din acestea frigărui alungite/ chebab -uri.
3. Prăjiți-le în tigaie timp de 7-9 minute, învârtindu-le des pentru a se rumeni și prăji pe toate părțile.
4. Amestecați iaurtul cu ceapa și pătrunjelul pentru un dip fin.
5. Pregătiți cartofii pai conform instrucțiunilor de pe ambalaj și serviți împreună cu kebab-urile, dipp-ul și, de exemplu, salată verde.

Sfat bun:
Pregătiți kebab-urile folosind carne de miel tocată și serviți cu cartofii pai de casă, Mama's Fries.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs