Mini budincă din cartofi piure cu spanac

Mini budincă din cartofi piure cu spanac

Numărul de porții 5
Timp de preparare 10-15
Cuptor
Cratiţă
Tigaie

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Este o compoziție perfectă pentru o gustare de petrecere. Este foarte puțin de lucru la acest fel de mâncare și fiecare strat se compune cu celelalte.

Ingrediente:
AVIKO Mashed Potato Spinach
2 linguri de ulei simplu sau ulei de măsline
5 ciuperci, feliate în ducăți de 1 cm
4 roșii uscate din ulei, feliate subțire
2 căței de usturoi, tocați în fulgi
75 g bacon feliat
piper negru
50 g brânză cu mucegai albastru

În plus, veți avea nevoie de inele de gătit (așa-numitele ringuri) cu un diametru de aproximativ 5-6 cm pentru a forma și a coace budinca.

1. Preîncălziți cuptorul până la 180°C.
2. Puneți AVIKO Purée într-o tigaie ușor încălzită sau într-o cratiță (puteți adăuga puțină apă, unt sau lapte pe fund) și, în timp ce amestecați, încălziți-o la foc mediu până se dizolvă și are o consistență cremoasă.
3. Puneți feliile de bacon într-o tigaie rece și încălziți-le la foc mediu-mare până se rumenesc, întoarceți-le pe cealaltă parte și prăjiți din nou până se rumenesc. Lăsați-le să se răcească și tăiați-le în benzi de jumătate de centimetru.
4. În altă tigaie, încălziți uleiul simplu/uleiul de măsline și adăugați usturoiul tocat, roșiile uscate și ciupercile. Trebuie prăjite până se rumenesc. Asezonati generos cu piper.
5. Pe fundul ringului puneți un strat de piure de 3 cm, apăsați ușor cu o lingură sau o greutate, adăugați un strat de ciuperci, roșii și usturoi. De asemenea, apăsați ușor. Adăugați câteva fâșii de bacon și dați la o parte ringul. Presărați brânza rasă peste mini budinbci și coaceți timp de 10 - 12 minute.

Poftă bună!

Alte inspirații

Sugestii pentru produs