Wrap-uri delicioase cu inele de ceapă

Wrap-uri delicioase cu inele de ceapă

Numărul de porții 2
Timp de preparare 20-25
Cuptor

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

O compoziție simplă și perfectă pentru fiecare iubitor de wrap-uri. Datorită faptului că este suficient să punem inelele în cuptor și să le coacem, ne putem concentra pe cel mai plăcut lucru - și anume, compunerea. Distracție extraordinară pentru copii, iar aceștia vor fi mai predispuși să mănânce feluri de mâncare pregătite de ei înșiși.

Ingrediente:
AVIKO Onion rings (aprox. 10 inele)
2 tortille (de grâu și de porumb)
câteva frunze de salată crocantă, de ex. salată romaine sau iceberg, rupte sau tăiate în fâșii
½ de castravete de seră sau 2 de câmp, tăiați felii
un morcov mic tăiat în jumătate de felii subțiri
½ o ceapă roșie mică, tăiată felii
30 g brânză cheddar rasă
2 linguri de semințe de floarea-soarelui
eventual un pic de pepperoni tocați sau - pentru cei curajoși - jalapeño

Sos de usturoi:
100 ml iaurt natural sau de tip balcanic
cățel de usturoi răzuit
sare, piper

1. Cuptorul trebuie încălzit la 220°C (sus-jos).
2. Așezați inelele de ceapă Aviko pe o foaie de copt și coaceți-le timp de 20 de minute.
3. Puneți toate ingredientele feliate în mod egal pe tortilla (o puteți încălzi ușor pe ambele părți în tigaie), adăugați semințele și brânza.
4. Turnați usor sosul de usturoi peste el. Adăugați inele de ceapă și înfășurați-le.

Poftă bună!

Alte inspirații

Sugestii pentru produs