Frigărui de inele de ceapă, servite cu susan, sos dulce-acrișor și arpagic proaspăt
450 g Aviko Onion Rings (inele de ceapă)
bețe pentru frigărui
Sos dulce-acrișor:
8 linguri de sos de roșii
2 linguri de făină de porumb
1 cană de zahăr
1 cană de oțet de vin alb (sau oțet de miere)
2 căni apă
Pentru decor:
o mână de semințe prăjite de susan alb și negru
arpagic
câteva roșii cherry
Pregătim Onion Rings (inelele de ceapă) conform informațiilor de pe ambalaj - fie într-o friteuză, fie în cuptor.
Sos:
1. Adăugăm făina de porumb în apă.
2. Adăugăm în vas pasta de roșii, zahărul, oțetul și apa cu făină.
3. Amestecând constant, gătim sosul timp de 7-10 minute.
Adăugați inelele de ceapă (3-4 bucăți) pe frigărui, ungeți-le cu sos și presărați cu susan și arpagic tocat. Decorăm cu roșii cherry tăiate pe jumătate. Adăugăm sare și piper după gust.
Sfat util:
Înainte de a pune inelele de ceapă pe frigărui, introduceți bețele în apă rece pentru a fi mai ușor de umplut :) Puteți pregăti în mod asemănător frigărui cu inele de ceapă și mini clătitele noastre Rösti - va fi și mai interesant :)