Churros cu sosuri de ciocolată albă și amară (64%) cu alune tocate și fulgi de cocos
Aviko CHURROS 300 g
50 g de ciocolată albă
50 g de ciocolată neagră 64%
o mână de alune prăjite pisate
2 linguri mari de cacao
Pregătim Aviko Churros conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Sosuri de ciocolată:
1. Zdrobim ciocolata și o punem în două boluri - ciocolata albă în unul și amară în altul.
2. Dizolvăm ambele ciocolate într-o baie de apă clocotită.
3. Pentru a preveni rigidizarea ciocolatei, adăugăm o linguriță de ulei (de exemplu, uleiul delicat de nucă de cocos va fi excelent).
Instrucţiuni de consum :) Scufundăm churros în ciocolată și apoi presărăm cu nuci, nucă de cocos și cacao.
Sfat util:
Churros sunt savuroase atunci când sunt servite cu înghețată, cu toppinguri dulci, cu ciocolată amară sau cu lapte, cu fructe de pădure, cu zahăr, frișcă, cafea, cacao... COMBINĂ :)