Inele de ceapă servite cu sos din patru brânzeturi
450 g Aviko Onion Rings (inele de ceapă)
Sos:
50 g Mozzarella, feliată subțire
50 unt
50 g Parmigiano Reggiano
50 g Gorgonzola
50 g Emmentaler
50 g lapte
50 g smântână 30%
sare și piper negru
Pregătește Onion Rings (inelele de ceapă) respectând informațiile de pe ambalaj - ori în friteuză, ori în cuptor.
Sos:
1. Topiți untul într-un vas, adăugați toate brânzeturile, laptele și smântâna.
2. Amestecați bine întreaga compoziție.
3. După ce brânzeturile se topesc, adăugați sare și piper după gust.
Adăugați o porție de sos pe o farfurie și deasupra câteva inele de ceapă. Serviți-le calde lângă un bol de sos.
Sfat util:
Puteți servi o porție mai mare, de împărțit între mai multe persoane - pregătiți un castron de inele cu câteva dintre sosurile preferate. Succes!