Churros cu sos de ciocolată și chili

Churros cu sos de ciocolată și chili

Numărul de porții 2-3
Timp de preparare 8-10
Cuptor

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Nespus de crocante la exterior și moi în interior – ce sunt? Sunt AVIKO Churros, adică modul de a avea un desert delicios în câteva minute! Surprindeți-vă oaspeții cu noi și serviți-le churros crocante cu un sos de ciocolată cu adaos de chilli încălzitor! Le puteți prepara în câteva momente, deoarece nu necesită gătire.

Ingrediente:
AVIKO Churros (1 pachet conține 12 fursecuri churros)
Opțional: zahăr pudră pentru presărat

Sos:
150 g de ciocolată neagră
100 ml frișcă dulce 36%
2 linguri de unt
1 ardei chili

1. Preîncălziți cuptorul la 220°C (partea superioară și inferioară).  Așezați churros pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și coaceți-i timp de aproximativ 7- 8 de minute. Dacă doriți ca churros să fie foarte crocanți, porniți circulația aerului fierbinte în cuptor în ultimul minut de coacere.

Sos:
1. Se pun într-o cratiță smântâna, ciocolata sfărâmată și untul. Se încălzește totul la foc mic până când ingredientele se omogenizează, fără a se aduce la fierbere. Scoatem de pe foc.
2. Se taie ardeiul chili în jumătate pe lungime, se îndepărtează semințele și se taie mărunt. Se adaugă la sos și se amestecă bine. Gata! Se servește imediat, fierbinte sau după ce s-a răcit la frigider.

Poftă bună!

Alte inspirații

Sugestii pentru produs