Churros cu sos din unt de arahide și ciocolată

Churros cu sos din unt de arahide și ciocolată

Numărul de porții 2-3
Timp de preparare 7-10
Cuptor

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Există foarte puțini oameni în lume care au mâncat și nu le-a plăcut churros. Cu toate acestea, prepararea acestor prăjituri delicioase nu este atât de ușoară - trebuie preparat aluatul călit, de preferat este să aveți o mânecă de patiserie și apoi trebuie prăjite ... Cu AVIKO Churros, trebuie doar să preîncălziți cuptorul și pregătiți sosul simplu, dar original. Un hit garantat al fiecărei petreceri.

Ingrediente:
AVIKO Churros (1 cutie –  12 buc. prăjiturele churros)
zahăr și scorțișoară pentru presărare

Sos:
200 ml de lapte sau o băutură vegetală, de ex. de migdale
70 g de ciocolată neagră sau cu lapte
70 g unt de arahide
coaja de jumătate de lămâie (rețineți, răzuiți numai partea galbenă, exterioară a cojii de lămâie)

Cuptorul trebuie preîncălzit la 220°C (sus-jos). Pe forma din cuptor pe care ați întins o foaie de copt și așezați "urechile" churros și coaceți-le timp de 7-8 minute, sau până se rumenesc. Dacă doriți ca churrosul să fie foarte crocant, activați aerul fierbinte al cuptorului pentru ultimul minut de coacere.

Sos:
Turnați laptele într-o cratiță, se adaugă unt de arahide și ciocolată zdrobită. Se încălzește la foc mic, amestecând continuu, până când ingredientele se dizolvă. Nu-l aduceți la fierbere, este suficient ca toate ingredientele să unească. Lăsați deoparte să se răcească. În cele din urmă, adăugați coaja de lămâie rasă.
Churrosul scos din cuptor trebuie presărat cu un amestec de zahăr și scorțișoară, apoi serviți-l cu sos.

Poftă bună!

Alte inspirații

Sugestii pentru produs