Rulouri de primăvară cu cartofi pai Super Crunch

Rulouri de primăvară cu cartofi pai Super Crunch

Numărul de porții 4
Timp de preparare 15
Cuptor

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

un pachet de cartofi pai Aviko SUPER CRUNCH JULIENNE
2 g de ceapă pudră
2 g de sare
10-20 foi de aluat pentru rulat sau 10-20 foi de hârtie de orez

Sosul dulce-acrișor de castraveți:
1 castravete, 250 ml apă, 250 ml vodcă, 250 g zahăr, 50 g ghimbir (decojit), 2-3 tulpini de iarbă de lămâie, 3 bucăți / steluțe de anason, 10 semințe de coriandru, 1 g pudră de ceapă, 1 g sare

Tempura crocantă:
100 g de pește alb (de exemplu, cambulă sau de limbă-de-mare), tempura (aluat), vodcă, pesmet Panko

Salată din plante:
coriandru proaspăt, busuioc proaspăt, mentă proaspătă, arpagic proaspăt, mix de frunze de salată

Dressing de castraveți și muștar:
3 linguri de castraveți tăiați în cubulețe mici, 1 lingură de sos de castraveți de dulce-acrișor, 6 linguri muștar cu boabe întregi, 3 linguri suc de lămâie, maioneză, 3 linguri ceapă de primăvară, tocate mărunt, sare și piper

1. Amestecați ceapa pudră cu sarea. Pregătiți cartofii pai Super Crunch conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Condimentați-i după gust cu un amestec de sare.
2. Sosul de castraveți dulce-acrișor: amestecați toate ingredientele, cu excepția castravetelui, într-o crăticioară mică și fierbeți timp de 10 minute. Tăiați castravetele în felii subțiri.
3. Tempura crocantă: tăiați fileul de pește în felii subțiri, condimentați cu sare și piper. Pregătiți tempura din aluatul și vodkă . Înmuiați bucățile de pește mai întâi în tempură și apoi în pesmet. Prăjiți-le în ulei de arahide adânc la 180 °C. Uscați-le pe un prosop de hârtie.
4. Dressing de castraveți și muștar: amestecați castravetele tăiate cubulețe cu o linguriță de sare de mare și adăugați o linguriță de zahăr. Lasați marinata deoparte timp de 10 minute. Scurgeți excesul de lichid, adaugați puțin sos dulce-acrișor și amestecați.
5. Salata din plante: amestecați toate ierburile aromate cu frunzele de salată și turnați peste ele dressing-ul.
6. Serviți în boluri separate împreună cu foile de aluat sau hârtie de orez pe o farfurie separată, astfel încât oaspeții dvs. să își poată crea propriile rulouri de primăvară.

Sfat bun:
Nu uitați de bolul cu apă - pentru lipirea hârtiei de orez și pentru înmuierea mâinilor.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs