Tocăniță de vită cu roșii și pătrunjel servită cu Pati Parts Garlic

Tocăniță de vită cu roșii și pătrunjel servită cu Pati Parts Garlic

Numărul de porții 4
Timp de preparare 25-35
Friteuză
Cuptor
Tigaie

Ingredientul principal necesar

Ingrediente

Aviko PATI PARTS GARLIC 600 g
600 g carne de vită pentru tocană
1 morcov
1 tulpină de țelină verde
1 ceapă
o legătură de pătrunjel
30 g brânză pancetta
1 cârnăcior
30 g unt
1/2 pahar de vin roșu
concentrat de tomate
1 cutie de roșii ciliegini
1 litru de bulion
sare și piper
o mână de făină de grâu

1. Tăiem carnea în cuburi de dimensiuni similare. Le trecem prin făină.
2. Feliem subțire morcovul, țelina și ceapa. Tăiem pancetta, scoatem pielea de pe cârnați. Punem legumele, pancetta și cârnații într-o oală, adăugăm unt, ulei de măsline și prăjim totul la foc mediu.
3. Adăugăm carnea de vită tăiată cubulețe și o prăjim până devine aurie, amestecând ocazional. Adăugăm vinul roşu şi aşteptăm să se evapore alcoolul.
4. Turnăm bulionul în oală, astfel încât să acopere carnea la 2/3 din înălțimea sa și mai adăugăm 2 linguri de pastă de roșii.
5. Condimentăm cu sare și piper și continuăm să gătim aproximativ o oră și jumătate (până când carnea de vită este moale și crocantă!).
6. Cu 10 minute înainte de sfârșitul gătitului, adăugăm o cutie de roșii ciliegini și pătrunjel tocat.
7. Pregătim Aviko PATI PARTS GARLIC conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Pe fiecare farfurie servim o porție de bucăți de cartofi și o porție de gulaș - decorăm cu pătrunjel și condimentăm după gust.

Sfat util:
Dacă îţi plac bucatele picante, condimentează gulașul la fel ca și cel unguresc - adaugă mai multă boia (recomandăm boia de ardei picantă și afumată) și ardei chilli. Acest fel de mâncare va fi, de asemenea, perfect cu bucățile noastre picante - Pati Parts Tex Mex.

Alte inspirații

Sugestii pentru produs