Noutate Aviko!

Noutate Aviko!

04.09.2020

ILELE CROCANTE DE CEAPĂ ÎN OFERTA AVIKO!

Dacă vă plac gustările cu ceapă avem vești fantastice! În magazine puteți găsi deja noul nostru produs – Aviko Onion Rings, adică rondele de ceapă într-un înveliș crocant, delicios. Ies întotdeauna perfect crocante și le puteți pregăti la cuptor sau prăji într-o friteuză. Ce este unic – în procesul de producție formăm inele perfecte din piure de ceapă și le acoperim bine cu un înveliș de pesmet crocant. Datorită acestui tratament, pesmetul nu cade de pe inele în timpul pregătirii :) și este perfect crocant!

RESTAURANT ACASĂ

Inelele de ceapă Aviko sunt o propunere tentantă de a pregăti o gustare delicioasă acasă, pe care o cunoașteți din restaurante, în doar câteva minute. Vor funcționa atât ca gustare rapidă sau snack, cât și ca aperitiv la bucatele de prânz. Inelele de ceapă sunt primul produs care nu este din cartofi din oferta de retail Aviko, care este introdus pe piața consumatorilor după un succes de vânzări în sectorul gastronomic – este una dintre specialitățile crocante delicioase, cel mai adesea contractate a Aviko Foodservice.

Mai jos am pregătit câteva inspirații cu privire la modul în care puteți servi noua noastră gustare într-un mod original, dar în același timp gustos și simplu. Încercați neapărat rețetele noastre!

Vezi și